In mijn coachprakrijk begeleid ik kinderen met verschillende doelen en vragen. Hoe mooi is het om te zien dat wat de vraag ook is, het voor kinderen zo duidelijk wordt, dat hun gedachten de oorzaak zijn van wat zij ervaren als een probleem. Niet het rekenen, dat lastige vak, die zeurende ouder of die docent die zo streng is. Kinderen zijn zo goed in staat om hun gedachten om te keren en die omkering dan ook echt te leven. Steeds vaker vul ik met kinderen een werkblad in van The Work van Byron Katie en laten we daar de 4 vragen op los. Tijdens de coaching zie ik hun gezichten opklaren en de stress verdwijnen. Van kinderen en ouders hoor ik terug, dat dit niet een momentje is, en dat hun kinderen daadwerkelijk beter kunnen omgaan met dat wat er gebeurt en lekkerder in hun vel zitten. Dankbaar ben ik voor dit mooie werk, elke dag weer!

Similar Posts

Comments are closed.