Missie en Visie GeM training

Missie

De missie en visie van GeM training komen voort uit mijn passie om kinderen en jongeren te helpen hun talenten en kwaliteiten te ontdekken en met vertrouwen en motivatie in het leven te staan, zowel op school als daarbuiten.

GeM training staat voor Groei en Motivatie. Persoonlijke groei en motivatie gaan hand in hand. GeM training motiveert en inspireert kinderen en jongeren tussen de 8 en 25 jaar om positief om te gaan met dat wat zich in jouw leven afspeelt. Je hebt niet zelf in de hand wat er op je pad komt, wel kun je zelf besluiten hoe je reageert.

GeM training helpt kinderen en jongeren met kindercoaching en jongerencoaching om het beste uit henzelf te halen.

Visie

Leren is leuk. Als leerlingen met een positieve mindset bezig zijn met hun ontwikkeling zijn zij succesvol en ontwikkelen zij verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. De omgeving van kinderen is belangrijk in deze. Scholen en ouders kunnen veel betekenen om leerlingen zelfbewust te maken en leerlingen te helpen hun talenten te ontdekken. In de coaching maak ik onder andere gebruik van de theorie van Carol Dweck over de fixed en de growth mindset. Meer informatie over deze theorie vind je hier.

Mijn ervaring is dat kinderen en jongeren goed in staat zijn om te begrijpen wat de groei mindset inhoudt en hoe zij deze kunnen ontwikkelen.

Het gaat om het verschil tussen ‘ik kan dit niet’ en ‘ik kan het nog niet, ik ben het aan het leren’. Kinderen vinden het mooi om te zien dat zij hun hersenen kunnen trainen als een spier, zo wordt die uitdagende taak toch interessant.