Nieuwe training!!

Momenteel ben ik bezig met de voorbereiding van een groepstraining voor leerlingen tussen de 13 en 16 jaar. Op scholen geef ik deze trainingen soms aan kleine groepen leerlingen, ieder met eigen specifieke doelen: bijvoorbeeld met vertrouwen een presentatie kunnen geven voor de klas, leren omgaan met werkdruk op school, verbeteren van het vertrouwen in relatie tot anderen, hervinden van de motivatie om te leren. Mijn ervaring is dat een kleine groep soms een meerwaarde heeft ten opzichte van 1 op 1, omdat leerlingen in een veilige setting ervaringen kunnen uitwisselen en kunnen oefenen met wat zij hebben geleerd. De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van een uur. Dit gun ik ook leerlingen bij wie dit op school niet wordt aangeboden. Ik start zodra ik een leuke groep heb (data en tijden in overleg met de deelnemers). Heb je interesse? Neem dan contact met mij op per mail meike@gemtraining. nl of 06-55395218
Ik heb al enkele deelnemers, dus wie weet gaat het snel!

Similar Posts

Comments are closed.