Wie is GeM training? 

GeM training is het coach- en trainingsbureau van Meike van Til

Na mijn studie bestuurskunde ben ik gaan werken bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Daar heb ik als projectmanager een aantal opleidingsprogramma’s voor ambtenaren begeleid. Ik heb daar geleerd dat leren meer is dan alleen kennisoverdracht. Reflectie en talentontwikkeling zijn ongelooflijk belangrijk om te leren. In mijn vrije tijd begeleidde ik toen een golfselectie met meisjes tussen de 12 en 15 jaar. Ik ontdekte zo hoe graag ik met jongeren wilde werken.

In 2003 ben ik begonnen bij Huiswerkinstituut Amsterdam (HIA) waar ik van januari 2005  tot augustus 2015 mede-eigenaar ben geweest. In die tijd heb ik ook deeltijd pedagogiek gestudeerd. Bij HIA heb ik mijn passie voor Leren Leren ontwikkeld en daar heb ik gezien hoe mooi het is om het Leren Leren terug te brengen naar de klas.

Met HIA geef ik ook nu nog (na augustus 2015) Leren Leren trainingen op scholen.

In augustus 2015 heb ik GeM training opgericht om me volledig te kunnen richten op dat wat ik het allermooiste vind: namelijk het begeleiden van kinderen en jongeren in hun vertrouwen, groei en motivatie.

Vanuit GeM training ontwikkel en geef ik ook trainingen voor scholen op het gebied van mindset, vertrouwen en mindfulness en begeleid ik scholen als onderwijscoach.

Ik heb in 2016 een opleiding tot kindercoach afgerond en een cursus Mindfulness voor kinderen. In juli 2017 heb ik de 9-daagse School for the Work met Byron Katie gedaan. Sinds september 2017 ben ik bezig met het certificeringsprogramma van the Institute for the Work.